El Barça ensopega contra l'Atlètic de Madrid i perd l'ocasió de situar-se en el liderat

L'Atlètic de Madrid s'ha tornat a convertir en la bèstia negra del Barça. Els blaugrana han encaixat la primera derrota de la temporada en la seva visita al Calderón en un partit trepidant i que ha recordat enfrontaments d'anys enrere. Tot i avançar-se amb un gol matiner d'Eto'o, els de Bianchi han empatat per mitjà de Fernando Torres. Només començar la segona part, Kezman ha fet el 2-1. Malgrat jugar més de 20 minuts amb superioritat numèrica per l'expulsió de Pablo, els blaugrana no han trobat el camí de l'empat.

Atlètic de Madrid i Barça han tornat a oferir un gran espectacle com en els vells temps, un partit amb constants alternatives i amb moltes ocasions de gol per a tots dos equips. Rijkaard ha apostat pel mateix onze titular de Bremen amb un únic canvi, el d'Edmílson per Belletti. Els blaugrana s'han avançat amb un gol matiner d'Eto'o en el minut 5, però l'Atlètic ha reaccionat gràcies a les internades de Petrov per la banda esquerra. El búlgar ha estat un autèntic malson per a la defensa barcelonista i una centrada seva ha acabat amb l'empat a un en el minut 17. Fernando Torres ha trencat una llarga sequera golejadora i ha batut Valdés amb un cop de cap. El ritme del matx ha estat trepidant i en el minut 26, l'àrbitre ha anul·lat de forma correcta un gol de Petrov per un clar fora de joc. El Barça també ha pogut desfer la igualada abans del descans però ni Oleguer ni Giuly han estat encertats per batre Leo Franco. En la represa, els homes de Bianchi han sortit amb molta força i ràpidament han fet el 2-1 amb un gol de Kezman, que ha aprofitat una errada defensiva per rematar sense oposició al segon pal. Els blaugrana no han mostrat cap poder de reacció i l'Atlètic ha pogut sentenciar amb un xut de Maxi que s'ha estavellat al pal. En el posterior refús, Valdés ha evitat el gol de Fernando Torres. El guió del partit ha pogut canviar completament tres minuts més tard, quan Medina Cantalejo ha expulsat Pablo per una falta sobre Eto'o quan es quedava sol per encarar Leo Franco. Tot i jugar més de 20 minuts amb superioritat numèrica, el Barça no ha estat capaç de crear excessiu perill. Els canvis de Rijkaard no han fet efecte i l'entrada de Larsson, Iniesta i Van Bommel no han aportat aire fresc al joc blaugrana. En temps afegit, Edmílson ha pogut fer l'empat a dos amb un cop de cap que s'ha perdut fregant el pal. El Barça ha encaixat la primera derrota de la temporada i ha perdut una gran ocasió per situar-se en el liderat de la classificació. A més s'ha evidenciat que l'equip de Rijkaard haurà de millorar el seu joc si vol revalidar el títol de Lliga.