Futbol

El Barça dóna detalls del projecte de remodelació del Camp Nou

Els vicepresidents del Barça Javier Faus, Jordi Cardoner i Jordi Moix han comparegut en roda de premsa per donar més detalls del que serà el projecte de remodelació del Camp Nou, que ha de ser aprovat en referèndum pels socis de l'entitat el pròxim mes d'abril. L'Espai Barça, que preveu a més la construcció d'un nou Palau Blaugrana, estaria enllestit el febrer del 2021, segons la previsió del club.

Actualitzat

Els vicepresidents del Barça Javier Faus, Jordi Cardoner i Jordi Moix han comparegut en roda de premsa per donar més detalls del que serà el projecte de remodelació del Camp Nou, que ha de ser aprovat en referèndum pels socis de l'entitat el primer cap de setmana del mes d'abril. L'Espai Barça, que preveu a més la construcció d'un nou Palau Blaugrana, estaria enllestit el febrer del 2021, segons la previsió del club.

El club començarà ara una campanya d'informació exhaustiva perquè tots els socis puguin saber amb detall què implicarà la opció sotmesa a votació. Javier Faus ha comentat que "és el projecte més important a Europa dels últims anys", però ha matisat que és un projecte "sostenible econòmicament i que no posarà en perill el projecte esportiu. És un projecte de club que el Barça es mereix. El Barça fa 20 anys que intenta actualitzar les seves instal·lacions", ha dit.

Jordi Cardoner ha apuntat que "els nostres socis tenen dret a tenir un seient i ampliant la capacitat de l'estadi a 105.000 espectadors entenem que trobarem un millor equilibri en aquest sentit". El projecte va inevitablement lligat a una marca comercial, i Faus ha confirmat que "si un soci no vol que el camp porti cognom comercial ha de votar no. No ho veiem sostenible d'una altra manera".

El calendari previst pel club, en cas que el soci validi el projecte, implica la celebració del concurs per adjudicar les obres durant l'any 2016. Les obres comencarien al maig del 2017 i s'acabarien al febrer del 2021. En tot aquest temps, les fases de les obres es combinarien perquè l'estadi pogués acollir tots els partit oficials amb un perjudici mínim per als socis.  

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut