Futbol

El Barça dóna a conèixer el repartiment de dorsals del primer equip per la pròxima temporada

Alves passa del 22 d'Abidal al 6 de Xavi i Douglas es fa amb el 2, mentre Aleix Vidal i Arda Turan continuen sense número assignat

Actualitzat

El Barça ha donat a conèixer els dorsals dels jugadors del primer equip per a la nova temporada. Bé, no de tots, ja que els nous fitxatges, Aleix Vidal i Arda Turan, que no poden jugar fins al gener per la sanció que li va imposar la FIFA al Barça, continuen sense número assignat.

Per la resta, la novetat més significativa és que Dani Alves lluirà aquesta pròxima temporada el dorsal número 6 que ha quedat lliure després de la marxa del capità Xavi Hernández. Mentre, Douglas tindrà el 2 que ha deixat vacant Montoya.

Sandro i Munir, que aquest any seran jugadors del primer equip a tots els efectes, portaran el número 16 i el 17, respectivament. Pel que fa a la resta, tot continua igual.  

Halilovic, sense dorsal

Cal destacar que un altre jugador del filial que per contracte havia de pujar al primer equip, Alen Halilovic, no apareix a la relació. Això implica que el jove talent croat marxarà cedit a algun altre equip per continuar amb el seu procés de formació. 

 

Anar al contingut