El Barça domina i guanya per 3-2 el Bruges, però acaba demanant l'hora

El Barça ha començat la Lliga de Campions mostrant les seves dues cares. Durant molts minuts ha dominat aclaparadorament el partit contra el Bruges, però ha acabat demanant l'hora a l'àrbitre. Luis Enrique ha avançat el Barça després d'un embolic a l'àrea. Valdés, que s'ha mostrat insegur, ha fet un clar penal, que Simons ha convertit. Mendieta ha enganyat el porter belga en el llançament d'una falta i ha fet el 2-1. Saviola ha fet el tercer en una gran jugada individual. Al final, Englebert ha posat emoció al matx.

Una errada en la sortida de la pilota ha provocat el primer ensurt del partit. Maertens ha xutat des de fora de l'àrea a prop del pal llarg de Valdés. Una errada defensiva del Bruges ha acabat en una jugada de carambola que ha deixat la pilota a Luis Enrique, que ha afusellat el porter belga. El capità blaugrana ha començat de forma explosiva la temporada i en el minut 5 ha avançat l'equip blaugrana en el marcador. Una espectacular jugada ha estat a punt d'aprofitar-la Saviola en el minut 10 del partit. Kluivert l'ha deixat per a Luis Enrique, que ha calcat la passada de cullera que va fer el davanter holandès contra el Bilbao, però Saviola no ha tingut el mateix èxit que a San Mamés. Víctor Valdés ha sortit amb massa força en una jugada a l'interior de l'àrea blaugrana i en la seva estirada ha tocat els peus d'un davanter belga. L'àrbitre no ha dubtat i ha xiulat un penal que s'ha encarregat de transformar Simons per sota del cos de Valdés. En el minut 40 de partit, Gaizka Mendieta ha enganyat Verlinden xutant una falta al seu pal mentre el porter feia el típic pas cap al centre de la porteria. Un gol dels que s'anomenen psicològics. Kluivert, pocs minuts després, s'ha tret de la màniga un xut espectacular que ha anat a parar al pal en una jugada a l'interior de l'àrea belga. En la jugada següent Javier Saviola, s'ha inventat una jugada en què ha regatejat tots els jugadors que se li han acostat i ha marcat el tercer gol blaugrana. Mocadors blancs al Camp Nou. L'entrada de Riquelme i de Rochemback al camp, combinada amb el cansament acumulat per l'alt ritme que imposa Van Gaal, ha coincidit amb un relaxament de l'equip. Des de fora de l'àrea, un fort xut d'Englebert desviat lleugerament per Puyol ha sorprès Víctor Valdés. El Barça havia adormit el partit fins aquest moment, però el Bruges s'ha despertat. Els últims 10 minuts han estat plens de nervis i el públic ha començat a xiular Frank de Boer. Altres partits de la jornada: En el mateix grup del Barça: Lokomotiv, 0 - Galatasaray, 2 Bayern de Munic, 2 - Deportivo, 3 Milan, 2 - Lens, 1 Feyenoord, 1 - Juventus de Torí, 1 Dinamo de Kíiv, 2 - Newcastle, 0 Manchester United, 5 - Maccabi de Haifa, 2 Olimpiakos, 6 - Bayer Leverkusen, 2