Futbol

El Barça disputa aquesta matinada a Houston el tercer partit de la gira contra el Club América mexicà

El Barça juga aquesta matinada el tercer dels quatre amistosos que disputarà en la gira americana. El rival d'avui a Houston és el Club América mexicà. Una les grans atraccions del partit podria ser el debut amb la samarreta blaugrana dels dos últims fitxatges, Thuram i Zambrotta. També s'espera que Rijkaard doni minuts a Deco i Leo Messi, aquest últim després de recuperar-se totalment de la lesió que el va deixar fora de l'equip en l'últim tram de la temporada passada, mentre que Puyol és dubte perquè arrossega molèsties al maluc.

Actualitzat

En aquest partit, Samuel Eto'o podria tornar a jugar fent parella amb Ronaldinho i d'aquesta manera apaivagar la polèmica pel baix rendiment del camerunès en aquesta pretemporada. Sobre aquesta qüestió, el davanter islandès Gudjohnsen ha assegurat que la seva presència a l'equip és compatible amb la de Samuel Eto'o.

L'espectacular i modern Reliant Stadium de Houston es convertirà aquesta matinada en l'escenari d'un nou rècord del FC Barcelona en terres americanes. Es tracta d'una instal·lació concebuda per dos espectacles típicament nord-americans com el futbol americà i els rodeos, però que omplirà la totalitat dels 69.500 seients per rebre el vigent campió de la Lliga de Campions. 

 

Laporta continua sumant firmes

Després del tercer dia de recollida de firmes per als precandidats a les eleccions del FC Barcelona, Joan Laporta pràcticament ha arribat a les 1.800 necessàries per convertir-se en candidat. Només n'hi falten 84, que, sens dubte, podrà comptabilitzar durant en les pròximes hores. A més, Laporta va rebre ahir el suport de Joan Antoni Samaranch. Quan Laporta va saber que l'expresident del Comitè Olímpic Internacional era a la seva seu electoral, el va anar a saludar per agrair-li personalment el seu suport.

Desestimat el canvi de data

La junta electoral del Barça ha desestimat la petició de nul·litat del calendari electoral per part d'un soci que estava disconforme amb la data escollida, el 3 de setembre. L'òrgan que regula les eleccions blaugranes s'ha declarat sense potestat per atendre aquesta sol·licitud.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut