Handbol

El Barça d'handbol arriba a un acord per traspassar el pivot Igor Vori al Zagreb croat

El Barça d'handbol ha arribat a un acord amb el Zagreb croat per traspassar el pivot Igor Vori, que torna així al seu país. Ahir es va anunciar el fitxatge de l'extrem català del Portland San Antonio, Albert Rocas. Com que té contracte en vigor, el Barça n'haurà de pagar la clàusula de rescissió. La notícia del seu fitxatge l'ha rebut Albert Rocas de vacances a casa seva, a Palafrugell. Assegura que només té paraules d'agraïment pel tracte que ha rebut a Pamplona, però també ha explicat que els ha intentat fer entendre que el seu gran desig com a jugador d'handbol ha estat des de sempre poder fitxar pel Barça.

Actualitzat

L'extrem espera poder continuar sent protagonista destacat de la selecció espanyola d'handbol, amb la qual es va proclamar campió del món, i alhora desitja continuar creixent com a jugador al Barça, amb la il·lusió especial de guanyar-hi ben aviat la Lliga de Campions.

Dilluns que ve Albert Rocas té previst passar el reconeixement mèdic, i després firmar el contracte que el vincularà al Barça per a les cinc pròximes temporades.

Anar al contingut