Barça

El Barça desferma la bogeria a Kuwait, on aquest dilluns disputa un amistós abans de tornar cap a casa

Després del Mundial de Clubs aconseguit magistralment a Abu Dhabi, la plantilla del Barça espera tornar a Catalunya per aprofitar l'aturada hivernal a la Lliga per gaudir d'unes vacances més que merescudes. Abans, però, l'expedició blaugrana ha viatjat a Kuwait, on aquest dilluns haurà d'afrontar un últim compromís de club jugant-hi un amistós davant el Kazma Sporting Club, que es podrà seguir en directe per TV3 a partir de les 17.15 h. Els blaugranes van ser rebuts com a autèntics herois per més de 5.000 aficionats. Messi, Alves, Xavi i Iniesta no jugaran l'amistós perquè hauran de posar rumb cap Suïssa per assistir a la gala dels premis FIFA. Està previst que dimarts l'equip arribi a Barcelona i no serà fins al dia 28 que el Barça no tornarà a la feina.

Actualitzat
"Tot guanyat. Tot per guanyar". Aquesta frase que tan bé sintetitza la filosofia del millor Barça de la història és una màxima que l'equip blaugrana practica fins i tot l'endemà d'haver-se proclamat campió del món. L'equip que dissabte va trencar tots els esquemes va arribar diumenge a Kuwait on, per tal de complir-hi un compromís, hi jugarà un partit amistós. El Barça, que va ser rebut per uns 5.000 aficionats, rebrà per aquest partit uns dos milions d'euros.

Malgrat aquesta cita ineludible, cap de les grans figures de l'equip participaran en aquest amistós. Pep Guardiola recorrerà als joves del filial -Víctor Vázquez, Marc Bartra, Andreu Fontàs, Thiago Alcántara i Oriol Romeu- per donar descans als homes importants de la plantilla.

El Barça juga, doncs, aquest dilluns i en acabat tornarà cap a Barcelona per començar les vacances. A excepció dels internacionals per Catalunya, els jugadors no tornaran a la feina fins al 28 de desembre per tal de preparar la visita del Vila-real al Camp Nou el dia 2 de gener.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut