Handbol

El Barça deixa encarrilada l'eliminatòria de vuitens de la Champions en vèncer a Zagreb per 26-33

El Barça Borges ha deixat ben encarrilada l'eliminatòria de vuitens de final de la Champions. El conjunt blaugrana s'ha imposat de forma contundent a la pista del Croatia Zagreb per 26-33 i comptarà amb una renda de set gols a favor per al partit de tornada, que es disputarà el proper dissabte 3 d'abril al Palau. L'equip que entrena Xavi Pascual ha estat superior des del principi i al descans ja dominava per 12-15. A la represa, els culers han continuat imposant la seva classe, amb uns magnífics Juanín García i Víctor Tomàs (8 gols cadascú).

El Barça tornava a una pista coneguda amb el sobrenom d'"infern", però on havia signat brillants victòries a la Champions durant la triomfal dècada dels 90. Els blaugranes han imposat la seva llei des del xiulet inicial agafant una renda de 0-4 a favor. Els locals s'han vist superats clarament per l'atac culer i quan s'han apropat a la porteria rival s'han topat amb un immens Saric. I és que fins a sis minuts i mig ha hagut d'esperar l'afició del Croatia Zagreb per veure el primer gol del seu equip. Al descans, 12-17 i sensacions immillorables.

A la represa, reacció d'orgull croat, i els locals s'han situat a dos gols dels blaugranes (22-24) quan faltaven 12 minuts per al final. L'ensurt ha acabat aquí, perquè a continuació un parcial d'1-6 (impressionants Juanín García i Víctor Tomàs) ha deixat les coses en el seu lloc. Els culers, a un pas dels quarts de final de la Lliga de Campions.