Futbol platja

El Barça debuta amb una victòria agònica contra el Vasco de Gama al Mundialet de clubs (5-4)

El Barça ha debutat amb bon peu al Mundialet de Clubs de futbol platja, que s'està disputant a la ciutat brasilera de Sao Paulo. En la seva primera participació en aquesta competició, el conjunt blaugrana ha aconseguit un agònica victòria contra el Vasco de Gama per 5 a 4. Després d'anar sempre a remolc en el marcador, el Barça ha reaccionat a temps i ha acabat capgirant el resultat gràcies un gol de Javi Torres a dos segons per al final, un gol que ha desfermat l'eufòria més que justificada entre els jugadors blaugrana i que ha evitat la pròrroga.

El Barça ha debutat amb una victòria davant del Vasco de Gama al Mundialet de Clubs de futbol platja, que ha començat aquest dissabte a Sao Paulo, al Brasil. L'estrella de l'equip blaugrana Ramiro Amarelle, que fa d'entrenador-jugador, finalment no hi ha jugat ni un minut. Els brasilers han dominat gairebé tot el partit i al final del primer període guanyaven 2 a 0, però llavors ha aparegut el rus Shishin per igualar el marcador amb dos gols pràcticament consecutius.

En l'últim període, les coses s'han tornat a torçar per al Barça amb dos gols més pel Vasco. Amb el 4 a 2 semblava tot perdut, però la reacció blaugrana ha estat espectacular. Shishin ha completat el seu "hat-trick" particular i el gadità Javi Torres ha donat la victòria al Barça amb un gol a dos segons del final, cosa que ha evitat la pròrroga. El pròxim partit serà dilluns contra el Boca Juniors a un quart de set de la tarda i en directe pel canal Esport3.