Handbol

El Barça debuta a la lliga Asobal abans de marxar al Mundial de Clubs

El handbol del Barça inicia la competició de Lliga aquest dimecres en un partit avançat contra el BM Aragó. El partit s'avança a la primera jornada del cap de setmana per donar temps a l'equip, que s'ha de desplaçar a Doha per disputar el Mundial de Clubs. L'equip de Xavier Pascual presenta dues novetants importants: Sirgurdsson i Pérez de Vargas. El Fraikin Granollers debutarà el cap de setmana a la pista del Villa de Aranda

Actualitzat

La secció d'handbol del F. C. Barcelona inicia la competició de Lliga aquest dimecres en un partit avançat contra el BM Aragó (20.00). El partit s'avança a la primera jornada del cap de setmana per donar un marge de temps a l'equip de Xavi Pascual, que s'ha de desplaçar a Doha per disputar el Mundial de Clubs (entre el 7 i 14 de setembre).

Al davant hi haurà un vell conegut, Demetrio Lozano, que torna al Palau Blaugrana, ara com a entrenador. L'equip que dirigeix és un dels modestos de la competició; novè, amb prou mèrit, la temporada passada. Sobre el paper, les seves aspiracions tornen a passar per mantenir la categoria després d'una pretemporada en la qual ha perdut els tres amistosos jugats.

L'equip de Xavier Pascual presentarà a l'afició els reforços d'enguany. Caldrà seguir de prop l'extrem islandès Gudjón Sirgurdsson, un golejador ràpid i potent, sempre letal al contraatac, tal com va demostrar en la recent Supercopa contra el Fraikin Granollers. En aquest partit també va destacar el nou porter, Gonzalo Pérez de Vargas, que té molts números per deixar Saric a la banqueta.

El Fraikin Granollers debutarà el cap de setmana a la pista del Villa de Aranda.

Anar al contingut