Copa UEFA

El Barça consolida el pas a la fase següent amb una victòria davant del Panionios (2-0)

El Barça ja és a la tercera ronda de la Copa de la UEFA. No hi ha hagut sorpreses i els blaugrana, que ja havien derrotat el Panionios en el partit d'anada per 0-3, van tornar a superar els grecs per un resultat de 2-0. Els gols van ser de Saviola, en el minut 33, i de Luis García, en el 43. Tots dos, amb només deu blaugranes al terreny de joc, per l'expulsió de Luis Enrique, en el minut 26.

El 0-3 de l'anada i la feblesa de l'equip grec van treure qualsevol emoció al partit d'ahir al vespre, en el que Frank Rijkaard va aprofitar per fer proves i veure jugadors que habitualment no són titulars. El tècnic barcelonista volia provar Luis Enrique en el lloc de Ronaldinho, però l'asturià va perdre els nervis després d'una entrada del grec Giorgiopoulos i va ser justament expulsat. Tot i jugar amb deu homes, el Barça no va tenir problemes per guanyar el partit. Saviola, en el minut 33, va marcar l'un a zero, en aixecar hàbilment la pilota per damunt del porter de l'equip grec. Abans del descans, l'equip blaugrana va aconseguir el segon gol, en una bona acció individual de Luis García, que va driblar el porter abans de xutar a porteria. Smiljanic va intentar evitar que la pilota entrés, però no ho va aconseguir. La segona part va tenir poc interès. Amb el 5-0 global, el Barça jugant amb 10 i sense cap al·licient, el partit va ser molt avorrit, tot i que Rijkaard va moure la banqueta i va fer entrar Overmars, Kluivert i Gerard. Ara, l'equip blaugrana haurà d'esperar al 12 de desembre per saber quin serà el seu rival en els setzens de final. Aquests són alguns dels resultats destacats: Teplice, 1 - Feyenoord, 1 (Passa el Teplice) Estrella Roja, 0 - Rosenborg, 1 (Passa el Rosenborg) Molde, 0 - Benfica, 2 (Passa el Benfica) Newcastle, 1 - Basilea, 0 (Passa el Newcastle) Liverpool, 1 - Steaua, 0 (Passa el Liverpool) Groclin, 0 - Manchester City, 0 (Passa el Groclin) Lens, 1 - Gaziantepspor, 3 (Passa el Gaziantepspor)