Copa del Rei

El Barça conserva la mala imatge amb una derrota al camp del Llevant per 1-0

Mala imatge, la que va donar ahir el Barcelona al Ciutat de València, en l'anada dels vuitens de final de la Copa davant el Llevant. Els suplents de l'equip valencià van ser capaços d'imposar-se als titulars del Barça. Els homes de Frank Rijkaard van veure com el conjunt local s'avançava en el marcador, en el minut 9, gràcies a un gol de penal transformat per Rivera. El penal va ser de Puyol sobre David Aganzo. El conjunt català va disposar de moltes ocasions a la segona part, però, un cop més, va fallar la definició. En l'altre partit, el Sevilla va fer un pas molt important per ser als quarts de final de la Copa del Rei. Els sevillans van guanyar al camp del Vila-real per 1-3.

El dia que Víctor Valdés tornava a l'onze titualr substituint Rüstü, la imbatibilitat li va durar només deu minuts. El temps que ha necessitat Rodríguez Santiago per interpretar com a penal una caiguda d'Aganzo a l'àrea després d'un frec a frec amb Carles Puyol. Rivera no va desaprofitar l'oportunitat d'avançar el Llevant en el marcador amb el que al final va ser l'únic gol del partit. En el minut 44 de la primera part va arribar la millor ocasió del Barça, però Aizpurua va desviar el xut de Luis García. La segona part va ser un constant atac dels blaugrana, que es van estavellar en el porter del Llevant, que va evitar els gols de Xavi i Iniesta. Després, en un cop de mala sort, Rafael Márquez va estavellar un cop de cap a la fusta de la porteria del Llevant. Després d'aquesta jugada, una vegada més Aizpurua va evitar el gol de Sergio García i, encara al final, Iniesta va desaprofitar l'última bona ocasió de marcar del Barça.