Actualitat blaugrana

El Barça confia en Eto'o per posar fi a la sequera golejadora que travessa l'equip

Al Barça li falta gol. Es va veure a Sevilla i s'ha vist en els darrers partits de Lliga i Copa. I per això l'arribada de Samuel Eto'o és tan esperada. S'espera que el davanter camerunès, màxim golejador de la Copa d'Àfrica, es pugui incorporar a l'equip com més aviat millor per tal d'insuflar agressivitat i contundència a la fràgil davantera culer. El problema és la lesió que es va fer en la final contra Egipte. No serà fins dimarts, quan el davanter arribi a Barcelona, i se li facin les proves pertinents.

Actualitzat

Eto'o podria ser la gran novetat per a Saragossa o, si es confirmen els mals presagis, la gran absència de l'enfrontament a La Romareda. El davanter camerunès és ara mateix la màxima esperança per posar fi a la sequera golejadora del Barça, però arriba tocat de la Copa d'Àfrica.

Està previst que Eto'o aterri demà a la capital catalana i serà demà mateix quan se'l sotmeti a diverses proves per tal d'avaluar l'abast real de les molèsties que té a la cuixa esquerra durant la final de la Copa d'Àfrica. Segons els resultats, Rijkaard podria comptar amb ell per al partit de dissabte contra el Saragossa.

De moment, però, les previsions no són gaire optimistes, ja que Touré Yaya, que ha arribat aquest dilluns a Barcelona i que ha estat en contacte permanent amb Eto'o durant la disputa de la Copa d'Àfrica, ha dit que el camerunès ho tindrà difícil. L'ivorià, en canvi, dimarts ja podrà entrenar-se amb l'equip i podria tornar al pivot defensiu de l'equip a La Romareda.

A l'espera del diagnòstic de les molèsties d'Eto'o, l'últim jugador que s'afegeix a la llarga llista de lesionats és Oleguer. El lateral passarà pel quiròfan aquest dimecres per ser intervingut de la fractura del tercer metacarp de la mà esquerra que es va fer durant el partit amb el Sevilla. Aquest contratemps afegeix un nou maldecap a Rijkaard, ja que, si no es recupera Zambrotta es quedaria sense laterals. Henry també és dubte per al partit de Lliga.

El Barça-València de Copa, dimecres 27

L'anada de les semifinals de la Copa del Rei entre el Barça i el València ja té data. Serà el dimecres 27 de febrer, a partir de les deu de la nit, al Camp Nou. L'altra semifinal entre el Getafe i el Racing serà l'endemà, a les nou de la nit al Coliseum Alfonso Pérez.

Anar al contingut