Handbol

El Barça Cifec guanya l'Altea (34-22) i el Fraikin Granollers derrota l'Almeria (22-25)

El Barça Cifec ha sumat la tercera victòria a la Lliga Asobal, en la tercera jornada, davant l'Altea al Palau per 34-22. El blaugrana Iker Romero ha marcat 9 gols i, a la tercera diana, ha fet el seu gol número 1.000 a la Lliga Asobal. Per la seva banda, el Fraikin Granollers ha aconseguit una important victòria a la pista del Keymare Almeria per un ajustat 22-25, que li permet mantenir-se a la part alta de la classificació, encapçalada pels blaugranes i el Portland.

Els de Xesco Espar han guanyat amb facilitat l'Altea, amb una gran primera part, que ha permès als blaugranes anar sempre per davant en el marcador. Al descans, el Barça ja havia sentenciat el partit, anant als vestidors amb clar avantatge de sis gols (18-12).

Els blaugranes han estat molt contundents tant en defensa com en atac, aquest darrer aspecte, liderat un cop més per Iker Romero, que amb nou gols s'ha convertit en el màxim anotador del partit. En la represa, el joc ha estat més igualat, però l'Altea, resignat ja amb la derrota, ha vist com en els 18 últims minuts només aconseguia batre la porteria local en tres ocasions.

Pel Fraikin Granollers era molt important sumar la victòria a domicili, després de perdre dissabte passat a la pista del Torrevella. Com que a la primera jornada els de Manolo Montoya van encetar el campionat guanyant, el triomf d'aquest dimarts a Almeria permet als vallesans continuar a la part alta de la classificació. En aquest partit, el Granollers tenia la baixa per lesió de Pérez Canca.