Handbol

El Barça Cifec derrota l'Algesires (34-32) en partit d'Asobal al Palau Blaugrana

El Barça Cifec s'ha imposat a l'Algesires per 34-32, en el partit de la jornada 23 de la Lliga Asobal. Tot i fer un mal inici de partit, fluix en defensa, els de Xesco Espar han marxat al descans guanyant 19-13, amb un Igor Vori molt inspirat que ja havia fet set gols. En la represa, els blaugranes han continuat dominant, però en els últims cinc minuts l'Algesires ha donat emoció al partit, quan s'ha acostat a dos gols del Barça. L'exblaugrana Paco Bustos, ara a l'Algesires, ha tingut l'honor de marcar el gol 10.000 de la temporada.

Els de Xesco Espar han sortit adormits a la pista del Palau Blaugrana, però, sobretot, han estat molt fluixos en defensa. Mostra d'això és la xifra de gols encaixats en els primers minuts, ja que l'Algesires fins i tot s'ha situat en dues ocasions per davant en el marcador (4-5 i 7-8). Els blaugranes estaven patint més del compte, però amb un Igor Vori molt encertat, els catalans han tallat el mal inici amb un parcial de 6-0 (13-8). El Barça ha sabut mantenir el marge de sis gols i ha arribat al descans guanyant 19-13.

En la represa, el Barça ha anat mantenint l'avantatge del descans, però en els darrers cinc minuts de partit l'Algesires ha reaccionat i s'ha arribat a situar a només dos gols dels blaugranes més d'un cop (32-30). Una situació que ha posat els nervis pertinents als catalans, que han acabat adjudicant-se el matx per 34-32. Sense fer un gran partit, només jugant a ràfegues, el Barcelona no ha tingut, doncs, cap problema per guanyar, ja que l'Algesires ha justificat la mala classificació. A part d'Igor Vori, màxim golejador del Barça, amb set dianes, també destaquen els sis gols de Juanín García.