Handbol

El Barça Cifec cau eliminat de la Copa Asobal en perdre a les semifinals contra el Ciudad Real (32-33)

El Barça Cifec no jugarà la final de la Copa Asobal, aquest dijous, a Lleó. Els de Xesco Espar han perdut la seva semifinal amb el Ciudad Real (32-33) i de la manera que fa més mal: d'un gol en l'últim moment. Així, als blaugranes no els ha servit de res portar la iniciativa en el marcador durant tot el partit perquè s'han hagut de jugar la victòria en l'últim minut i, després de desaprofitar una gran oportunitat, han encaixat el gol de la derrota en l'últim segon.

En la primera meitat, la diferència dels blaugranes ha estat de dos i tres gols. En comparació amb altres ocasions, el tècnic Xesco Espar ha rodat tot l'equip. L'inconvenient és que els dos pilars defensius, Vori i Perunicic, han estat exclosos dos cops cadascun, i això ha condicionat la seva actuació en el segon període.

En la represa, però, els blaugranes han arribat a tenir 5 gols renda, que el Ciudad Real ha neutralitzat amb un parcial de 0-5, aprofitant que els barcelonistes han estat vuit minuts sense marcar.

En els últims instants, amb empat a 32 en el marcador, el porter Sterbic ha parat un llançament d'Iker i, des de terra, un altre de Juanín. I en l'últim segon, Entrerríos ha doblegat les mans de Barrufet i ha classificat el Ciudad Real per a la final de la Copa Asobal. Un mal final per un Barrufet que havia tingut una gran actuació i que ha mantingut el Barcelona viu fins a l'últim segon.