Handbol

El Barça celebra al Palau contra l'Ademar de Lleó les 100 victòries consecutives

Els blaugranes celebraran aquest rècord amb diversos actes, a més de buscar la victòria davant el segon classificat a la Lliga Asobal

Marc BéjarActualitzat

Aquest dimecres el Palau es vestirà de gala per viure la festa de l'handbol blaugrana. El Barça commemorarà en el partit contra l'Ademar de Lleó la increïble ratxa de 100 victòries seguides a la lliga Asobal. Una fita que espera poder seguir millorant, justament en un duel que l'enfronta al segon classificat de la competició.

Els de Xavi Pascual acumulen més de tres anys guanyant tots els partits que disputen a nivell espanyol. L'última vegada que van caure derrotats va ser a la pista del Naturhouse La Rioja. L'efemèride data del 18 de maig del 2013, quan, durant un partit intranscendent de la penúltima jornada d'aquella lliga, el Barça va perdre per 33 a 31.

El club ha preparat diversos actes per commemorar aquestes 100 victòries. Els jugadors saltaran a la pista travessant un passadís de 100 nens, a més de lluir samarretes i logos per remarcar la fita. Més enllà de la festa i l'homenatge, el Barça buscarà, en el terreny purament esportiu, ampliar el seu avantatge al capdavant de la lliga. Els de Pasqui són són líders amb 18 punts i apunten a la setena Asobal consecutiva.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut