Hoquei patins

El Barça cedeix un empat davant el Liceo de La Corunya a la Lliga de Campions (2-2)

El FC Barcelona Excelent no ha començat amb bon peu la lligueta de la Lliga de Campions d'hoquei patins. L'equip blaugrana ha cedit un empat davant el Liceo de La Corunya (2-2), vigent campió d'Europa, quan havia arribat a disposar d'una renda de dos gols. Borregán i Benito han avançat els blaugranes, però Carlos López ha marcat els dos gols dels gallecs, el segon en l'últim minut de partit. El Barça ha desaprofitat dos penals durant el partit.

El Barcelona Excelent ha encarrilat ràpidament la victòria sobre el Liceo amb dos gols en un minut, però després s'ha dedicat a especular amb aquesta renda i n'ha acabat pagant les conseqüències. Els gallecs han empatat en l'últim instant i els barcelonistes s'hauran d'arriscar en aquesta lliga europea per classificar-se per a la "final four". Borregán, de penal, i Ramon Benito han posat en avantatge els catalans en la primera meitat. Semblava que seria un partit plàcid, però un gol de Carlos López, que el Barcelona té en la seva agenda de cara a la temporada que ve, ha mantingut un cert interès en l'enfrontament. En la segona meitat, els blaugranes han sortit amb una clara vocació ofensiva, però han anat perdent ritme a mesura que fallaven oportunitats clares de gol. I és que els jugadors de Carlos Figueroa han desaprofitat un falta directa i dos penals. En el segon, la bola ha estat per al Liceo, que ha forçat una falta directa. Carlos López no ha fallat i ha forçat l'empat quan només quedaven dos minuts de joc. En els últims segons, David Páez ha tingut la victòria al seu estic, però no ha marcat, i, ara, els catalans estan obligats a guanyar a la pista del Cronenberg alemany i a puntuar a la del Barcelos o el Liceo per no quedar fora de la fase final d'aquesta Lliga europea. A la Copa de la CERS, sort diversa pels equips catalans. El Cholexk Voltregà ha perdut a casa del Portosantense portuguès (3-2), mentre el Reus Deportiu ha guanyat l'Uttingen (2-4) i el Viva Habitat Blanes s'ha desfet del Saint-Omer francès (5-1).