Iniesta torna a un partit de Lliga. (Foto: EFE)
Futbol

El Barça busca davant del València la marca de les 60 jornades liderant la Lliga

Els blaugranes volen seguir amb les bones sensacions mostrades contra el Llevant en Copa i el Màlaga en Lliga per mantenir-se per 60a jornada consecutiva al capdamunt de la classificació, en la qual l'Atlètic i el Reial Madrid continuen sense abaixar el pistó. Keita ha viatjat amb el seu nou equip, tot i que no jugarà.

Actualitzat

Després d'haver segellat la classificació per a les semifinals de la Copa del Rei, el F. C. Barcelona rep la visita del València (16.00) en un partit en el qual, una jornada més, no pot permetre's una ensopegada si es vol mantenir al capdavant de la Lliga en el seu estret duel amb l'Atlètic i el Reial Madrid. Els blaugranes volen seguir amb les bones sensacions mostrades contra el Llevant en Copa i el Màlaga en Lliga per mantenir-se per 60a jornada consecutiva al capdamunt de la classificació.

Després de donar descans a teòrics titulars a l'eliminatòria de Copa, com Messi, Xavi i Piqué, entre d'altres, el tècnic Gerardo 'Tata' Martino podrà comptar amb tots els jugadors disponibles, a excepció del brasiler Neymar, que segueix recuperant-se de la seva lesió al turmell. Una de les novetats és Andrés Iniesta, que ja va jugar 45 minuts contra el Llevant, i que, després de tres setmanes aturat per un cop al genoll, torna a una convocatòria de Lliga, on no juga des del partit contra l'Atlètic de Madrid. Així, el de Fuentealbilla i Cesc Fàbregas es barallaran per un lloc a la medul·lar, on Xavi i Busquets tenen la presència a l'onze assegurada, després d'haver descansat entre setmana.

Les estadístiques somriuen als catalans, perquè l'última victòria del València al Camp Nou es remunta al ja llunyà 5 d'octubre del 2003, quan van vèncer per 0-1. El València viatja a Barcelona després d'una revolució en la seva plantilla. El càntabric Sergio Canales, el colombià Dorlan Pabón, el portuguès Hélder Postiga i el mexicà Andrés Guardado han marxat en les últimes hores, una vegada el club ha decidit prescindir d'alguns futbolistes amb vista al tram final de la competició.

El club xe ha incorporat el xilè Eduardo Vargas, que fa una setmana que és a València i ha entrat a la llista de convocats, i el malià Seydou Keita. L'exbarcelonista encara no està en condicions de jugar, però ha decidit viatjar amb el grup i podrà saludar els seus antics companys i l'afició. Tampoc jugaran el sancionat Joao Pereira ni el central Víctor Ruiz, amb problemes físics.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut