Handbol

El Barça Borges apallissa el Celje 44-33 en el seu primer triomf a la Lliga de Campions

El Barça Borges ha recuperat el seu millor joc per aconseguir aquest dissabte el primer triomf a la fase de grups de la Lliga de Campions. La visita del Celje al Palau ha estat molt més plàcida del que s'esperava, i el conjunt blaugrana ha pogut així refer-se de la derrota amb el Neckar en el debut dels culers a la competició amb una victòria abassegadora. Amb un Saric portentós, els homes de Xavi Pascual han deixat sentenciat l'enfrontament ja a la primera meitat -parcial de 22-15- però no ha estat fins a la segona quan els catalans han abusat de les debilitats dels eslovens fins a poder tancar l'enfrontament amb un rotund 44-33.

Actualitzat
El Barça Borges ha confirmat que la seva continua sent una progressió clarament positiva després de la preocupant ensopegada enfront el Neckar. L'empat -però sobretot el joc desplegat- amb el Kiel va posar de manifest que la derrota en la jornada inaugural de la Lliga de Campions havia estat només una ensopegada. Una sensació que s'ha corroborat aquest dissabte amb l'aclaparadora victòria enfront el Celje per 44-33.

El conjunt eslovè, carregat de velles glòries de l'handbol continental, no ha estat el rival perillós que molts pensaven i ha acabat convertint-se en un rival resignat, incapaç de contrarestar el joc sòlid dels culers. Els homes de Zvonimir Serdarusic han fiat les seves opcions al contracop i a les ràpides transicions però aviat s'han topat amb un Saric que continua ratllant a un nivell espectacular. Amb les aturades del seu porter titular, el Barça, molt seriós i concentrat en defensa, ha aprofitat la debilitat del centre de la defensa eslovena per obrir forat des de l'inici. La fragilitat, a més, dels porters rivals ha permès que Sorhaindo s'inflés des dels sis metres davant la passivitat del rival. Juanín i Rutenka s'han sumat a la festa amb gols en pràcticament tots els atacs dels locals, i això ha permès que s'arribés a la mitja part amb un 22-15 que deixava el duel pràcticament sentenciat.

A la segona meitat, Xavi Pascual ha ordenat moltes rotacions però l'equip no s'ha vist afectat pels constants canvis. Al contrari. El Barça ha estat intractable, liderat ofensivament per Tomás i Rutenka, i ni les exclusions d'Entrerríos i Rocas han permès que el Celje retallés diferències. Els blaugranes han abusat d'un rival entregat i han marxat en el marcador (28-19, 32-23, 34-24) fins a aconseguir una màxima diferència d'onze gols (40-29). Els blaugranes han abaixat la intensitat en la recta final del partit però això no ha evitat que acabessin imposant-se per un contundent 44-33.

El Granollers també guanya

El Fraikin Granollers de Manolo Cadenas continua revelant-se com un equip a tenir en compte a l'Asobal després de l'important triomf aconseguit aquest dissabte a casa del Valladolid per 28-31. Amb aquesta victòria, els vallesans es col·loquen en la quarta plaça de la classificació amb vuit punts, just per darrere del Barça Borges, el Ciudad Real i l'Ademar de Lleó.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut