Futbol

El Barça B s'enfronta contra el Las Palmas aquest dissabte amb l'objectiu de seguir en la part alta de la classificació

El Barça B s'enfronta aquest dissabte contra el Las Palmas, a les 20.00 per Esport3, un rival aparentment inferior als blaugranes però que a casa podrien complicar-li les coses als homes de Eusebio Sacristán.

Actualitzat
El Barça B s'enfronta aquest dissabte contra el Las Palmas, a les 20.00 per Esport3, un rival aparentment inferior als blaugranes però que a casa podrien complicar-li les coses als homes de Eusebio Sacristán.

Els catalans porten una ratxa molt inestable pel que fa als resultats, sobretot per la falta de victòries, però el seu joc es manté intacte. Aquest dissabte toca demostrar que la victòria contra l'Hèrcules el cap de setmana passat va ser el començament d'una ratxa positiva en els resultats i començar a escalar posicions en la classificació. Els blaugranes, ara cinquens empatats a punts amb el Sabadell, sisè en la classificació i molt enganxat amb els que els segueixen, necessiten la victòria per pressionar els quarts i tercers i prendre una dinàmica positiva.

La bona notícia per els catalans és el retorn de Deulofeu, que després de complir sanció contra l'Hèrcules, torna a la gespa per intentar donar la victòria al seu equip i mantenir-se com a màxim golejador de la categoria. També torna Marc Muniesa després de 7 mesos de baixa. Tot i així, no totes les notícies són bones, i a les lesions amb les que ja contava el tècnic blaugrana s'hi ha sumat la d'Àlex Grimaldo, que es perdrà el que queda de temporada per un trencament de lligaments al genoll dret.

Així, el Barça B es planta amb una defensa en quadre contra el Las Palmas, un equip més potent en atac que en defensa, que, com ja ha advertit Eusebio Sacristán "serà una prova de foc" per comprovar la solvència de l'equip barceloní. El Las Palmas, novè en la classificació amb 41 punts, també afronta el partit amb baixes importants com Jeison Murillo, Vitolo i Thievy, tots per acumulació de targetes. Els tres formen l'eix vertebral de l'equip canari, fet que complica les coses a Sergio Lobera, que haurà de reconstruir l'onze inicial. El conjunt canari no perd a casa des de l'octubre contra l'Almeria, però els blaugranes esperen poder superar els illencs en una prova de superació i de treball en equip per les baixes.

Girona i Sabadell

Els altres dos equips catalans de la categoria, Girona i Sabadell, es juguen aquest diumenge, contra Sporting i Guadalajara respectivament, mantenir la bona ratxa que han encarrilat en les últimes jornades, aspirant així a posicions més elevades en la classificació. Sobretot pel que fa al Girona, que es mantindria en tercera posició i seria un dels candidats per pujar de categoria la temporada que ve.

El duel del Sabadell el podran seguir per Esport3 el diumenge a les 17.00.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut