Segona Divisió

El Barça B s'emporta un derbi polèmic amb el Sabadell, que ha jugat amb un home menys des del minut 10

El Barça B guanya el primer derbi de la temporada amb el Sabadell (3-1), que ha jugat amb un home menys des del minut 10. Els arlequinats s'han avançat al marcador a través de Kiko Olivas, que ha estat expulsat. Joan Roman, de penal, i Dongou amb un doblet, han estat els autors de la remuntada blaugrana.

Els primers nou minuts de partit, la bogeria s'ha instal·lat al Miniestadi. Tamudo ha pogut avançar els arlequinats, però no ha sabut aprofitar un embolic dins l'àrea que ha acabat amb la intervenció d'Ortolà. Tot seguit, Kiko Olivas ha marcat el primer gol del Sabadell, amb una rematada de cap a la sortida d'un córner servit per Collantes. Amb l'avantatge al marcador ha arribat una acció polèmica. L'àrbitre ha assenyalat penal per una agafada a la samarreta de Dongou. Sureda Cuenca, però, ha interpretat que Kiko Olivas havia provocat l'acció i l'ha expulsat quan havia estat Martí Crespí. L'acció, a més, s'havia produït fora de l'àrea. Dongou, l'encarregat de transformar la pena màxima, ha enviat la pilota al pal. Just després, Nauzet ha hagut d'intervenir per evitar un xut de Joan Roman. A la mitja hora de partit, Martí Crespí ha comès penal a Joan Roman i ha estat el mateix jugador blaugrana qui ha anotat l'empat des dels onze metres. Miquel Olmo, molest des de la banda, ha estat expulsat. Abans del descans, Joan Roman ha perdonat la remuntada.

Les interrupcions han tornat a estar presents a la segona part, amb un Sabadell que les ha aprofitat per apaivagar la inferioritat numèrica. Precisament, després d'una d'aquestes aturades del joc, Eguaràs ha protagonitzat una contra individual que ha acabat amb un xut massa alt. El Sabadell ha tingut una oportunitat d'or per avançar-se. Qui ho ha fet ha estat el filial blaugrana a través de Dongou, que ha aprofitat una centrada de Patric al minut 77. Amb l'entrada d'Aridai al terreny de joc, el Sabadell ha fet un pas endavant que ha pagat car. Adama, en una acció individual, ha habilitat Dongou perquè anotés el doblet. El tercer gol ha estat massa càstig per a un conjunt arlequinat que ha sumat la segona derrota consecutiva de la temporada.