Futbol

El Barça B recupera la imatge i la victòria davant l'Hèrcules (1-0), però perd Grimaldo

El filial blaugrana ha aconseguit tres punts molt ben treballats davant l'Hèrcules al Miniestadi. Rafinha ha transformat l'únic gol en un partit de joc vistós i ple d'ocasions. La nota negativa ha estat la lesió de genoll de Grimaldo, que sembla greu.

Actualitzat
El Miniestadi ha escalfat la jornada blaugrana abans del xoc del primer equip contra el Sevilla i ha registrat una entrada sensiblement més atractiva del normal. El partit s'ha tancat amb dues notícies bones i una de molt dolenta.

Per començar, l'equip d'Eusebio s'ha refet de la mala imatge de les últimes jornades amb un joc vistós que podia haver donat un resultat més ampli. Rafinha ha acabat encertant a la porteria de l'Hèrcules enmig d'una colla de jugades en les quals Sergi Roberto, Joan Román, Dongou i Luis Alberto han estat desencertats, o bé s'han trobat un inspiradíssim Falcón sota pals.

L'altra bona notícia ha estat el retorn de Muniesa a l'equip amb una actuació de molt nivell. La dolenta -i preocupant- ha estat la lesió del jove Grimaldo, que s'ha girat el genoll dret en una topada amb un defensa rival quan intentava superar-lo.

Aquesta victòria puja el filial blaugrana a la quarta posició de Segona A, provisionalment. L'Hèrcules seguirà penúltim.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut