Segona

El Barça B i el Valladolid s'enfronten al Mini pensant en la zona alta de la classificació

El Barça B vol aprofitar la visita al Mini d'un Valladolid desconcertat per retrobar-se amb la victòria tres jornades després i tornar a la zona de privilegi de Segona Divisió. El filial blaugrana no passa pel seu millor moment tot i que és pitjor la situació del conjunt castellà, que estrena entrenador un cop destituït Antonio Gómez pels mals resultats. Javier Torres, el substitut interí de Gómez, buscarà aquest dissabte (18 h) derrotar el Barça B per entrar de nou en la lluita per l'ascens, mentre que els catalans, cinquens, aspiren a recuperar el seu millor futbol tot i les baixes de Sergi Roberto i Thiago.

Actualitzat
El Barcelona B fa un mes que no guanya, i a això s'aferrarà el Valladolid -un dels pitjors visitants de la categoria- per intentar donar la sorpresa i endur-se els tres punts. Els homes de Luis Enrique han abaixat una mica el rendiment després de sumar una derrota, un empat i un partit suspès en els seus tres darrers compromisos i davant es trobaran un rival que, malgrat la seva irregularitat, arriba al Mini molt motivat per l'arribada de Javier Torres Gómez a la banqueta.

Luis Enrique no podrà comptar amb Sergi Roberto, lesionat, ni amb Thiago, convocat amb el primer equip. El tècnic castellà, en canvi, confia en el canvi de dinàmica per vèncer els blaugranes i recuperar posicions tot i ser conscient de la fortalesa dels catalans com a locals. Al Mini, només l'Osca i el Recreativo han estat capaços d'arrencar-hi algun punt. Els aragonesos van guanyar-hi, mentre que els andalusos van empatar-hi.
Anar al contingut