El Barça B esgarrapa un punt del Nuevo Colombino després d'empatar-hi amb el Recre 1-1

El Barça B continua fent passos de gegant per aconseguir la seva millor classificació de la història en la Segona Divisió A. Aquest divendres, el filial blaugrana ha empatat amb el Recreativo de Huelva al Nuevo Colombino 1-1 i es referma en la tercera plaça del campionat a l'espera del partit del Celta de Vigo. Els de Luis Enrique han vist com Pablo Sánchez, de penal, avançava els andalusos poc abans de la primera mitja hora de joc però en la segona, en el minut 67, Jonathan Soriano feia l'empat definitiu en pentinar de cap una falta lateral. El davanter del Pont de Vilomara, "pichichi" dels blaugrana, ha sumat 24 gols en la Lliga.

El Barça B ha encadenat la novena jornada consecutiva sense perdre un partit gràcies a l'empat aconseguit aquest divendres al Nuevo Colombino. Els homes de Luis Enrique han fet un partit seriós i mai han perdut la fe en les seves possibilitats tot i veure com els andalusos carregaven amb la iniciativa del joc durant els primers minuts de l'enfrontament.

Malgrat tot, el Recreativo ha tingut problemes per generar ocasions de gol i no ha estat fins al minut 27 quan s'ha pogut avançar en el marcador. Armando ha comès un discutible penal sobre Asen que Pablo Sánchez ha convertit en l'1-0 després que l'àrbitre obligués a repetir-lo per invasió de l'àrea i un cop Jesús Vázquez havia superat Masip en la pena màxima. Amb l'1-0 han arribat els millors minuts dels locals, que han pressionat el filial culer i li han causat força problemes.

Al descans s'hi ha arribat amb aquest avantatge mínim favorable als andalusos però ha estat aleshores quan ha emergit la figura de Jonathan Soriano per frustrar les aspiracions dels jugadors locals. El davanter català ha pentinat una centrada lateral d'Abraham i ha fet de cap el definitiu 1-1. A partir d'aquest moment, els dos equips han buscat una jugada aïllada amb la qual sentenciar l'enfrontament però la lluita al mig del camp s'ha imposat a la creativitat ofensiva. No hi ha hagut ocasions clares i tots dos conjunts han hagut de conformar-se amb sumar un únic punt per bàndol.