Futbol

El Barça B demostra solvència a casa i anul·la el Saragossa (1-0)

El Barça B s'ha alçat amb un triomf meritori en un partit molt treballat contra el Saragossa al Miniestadi. Els nois d'Eusebio Sacristán han mostrat molta seriositat davant d'un històric del futbol espanyol que ha demostrat ofici en totes les facetes del joc excepte en el remat. Dani Nieto ha fet l'únic gol al minut 71.

Actualitzat
El Barça B s'ha alçat amb un triomf meritori en un partit molt treballat contra el Saragossa al Miniestadi. Els nois d'Eusebio Sacristán ha evolucionat amb molta seriositat davant d'un històric del futbol espanyol que ha demostrat ofici en totes les facetes del joc excepte en el remat.

En una primera part on ha dominat l'equilibri, els aragonesos han tingut les dues úniques ocasions realment clares. Una falta directa llançada per Luis García ha passat fregant el pal al minut 23 i un cop de cap impecable de Jose Mari al 29 ha trobat la mà d'un Masip molt àgil.

La segona part ha tingut un primer quart de contenció des de totes dues parts, però, a poc a poc, el Barça ha començat a atrevir-se a anar al davant i Babunski ha avisat amb un xut que ha sortit fora per mil·límetres (64').

El gol ha arribat mitjançant Dani Nieto al 71 i ha agafat el Saragossa sense capacitat de reacció, potser per haver confiat massa que acabaria tirant el partit endavant a força d'experiència. El fet és que els blaugranes han sabut mantenir el resultat, consistents al darrere i sense concedir oportunitats clares.

Després de tots els canvis a l'estiu, aquest Barça B va sumant i ja fa cara d'equip solvent.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut