El Barça B deixa escapar la victòria contra el Reial Múrcia i es queda a un punt de la zona de descens

El Barça B ha perdut contra el Reial Múrcia al Nueva Codomina (3-1) en la divuitena jornada de la Lliga Adelante. Tot i situar-se al davant en el marcador des del minut 32 de la primera part, els culers han encaixat tres gols en cinc minuts que han capgirat el resultat a la recta final del partit. La remuntada del Múrcia deixa els homes d'Eusebio Sacristán a un punt del Sabadell i el Girona i a tocar de la zona de descens.

Els blaugrana han començat el partit controlant l'esfèrica i buscant el forat per arribar a la porteria del Múrcia. El joc pacient ha donat resultat i el barcelonista Dongou ha fet el primer gol del partit gràcies a una triangulació amb Denis i Sanabria. Amb el marcador en contra, el Múrcia ha començat a pressionar i les ocasions han arribat al davanter Quique García. De fet, ha estat en una rematada fallida del murcià que el lateral culé Edgar Ié s'ha tornat a lesionar. El guineà, que ja va estar de baixa 4 setmanes al setembre, ha estat substituït per Bagnack. Tot i l'embranzida del Múrcia en els darrers minuts de la primera part, el Barça B ha arribat al descans aguantant el marcador favorable.

A la segona part el Múrcia ha sortit de nou amb força fins i tot avançant uns metres més la línia de pressió. Però el Barça ha respost a la intensitat murciana i ha equilibrat el joc. Les jugades de perill han arribat a les dues porteries. Un xut de Dongou al minut 22, que ha provocat l'estirada de Castro, el porter del Múrcia, i una rematada de Sanabria han estat les ocasions més clares dels blaugranes.

El Múrcia també ha tingut oportunitats. Les més clares, la rematada a l'exterior de la xarxa de Molinero i un xut de rosca des de la frontal de Quique García. Però a set minuts del final el partit s'ha capgirat completament. Un gol de Quique García al minut 83 empatava el marcador per al Múrcia. Tres minuts més tard, un refús fallit de Bagnack que ha aprofitat el Múrcia ha permes a Malonga la remuntada del seu equip. El Múrcia encara ha arrancat un tercer gol de penal de la bota de Saül Berjón quan faltaven dos minuts pel noranta, gràcies a un nou error defensiu de Bagnack.