Actualitat blaugrana

El Barça arriba a un acord amb Poulsen per tres temporades, però ara falta convèncer Del Nido

La secretaria tècnica del Barça va per feina. Tot i que l'equip està viu en les tres competicions, ja ha tancat el primer reforç per a la temporada vinent. Es tracta del migcentre danès, Chritian Poulsen. Segons ha pogut saber TV3, el Barça ha arribat a un acord amb el jugador per tres temporades, però falta el més difícil: convéncer el president del Sevilla que alliberi el futbolista a un bon preu. El fet que Poulsen acabi contracte al 2009 podria abaratir els 10 milions d'euros de la seva clàusula. Poulsen ocuparia la vacant d'Edmílson.

Actualitzat

L'acord entre Christian Poulsen i el Barça és de tres temporades i ara tot queda pendent de l'entesa entre els clubs. A favor del conjunt blaugrana, hi juga el fet que el migcampista danès acaba contracte la temporada vinent i, per tant, el Sevilla està obligat a vendre'l si vol ingressar diners. Si el club andalús es negués a traspassar, la clàusula de rescissió no seria aquest cop un obstacle insalvable, ja que només és de deu milions d'euros.

Poulsen ocuparà la vacant que deixarà Edmílson al mig del camp del Barça. El brasiler, que acaba contracte el 30 de juny, no continuarà al Camp Nou. Poulsen és un migcampista defensiu que en ocasions pot jugar també de central. Aquesta polivalència és un dels aspectes que més han convençut els tècnics del Barça, que el consideren el relleu ideal de José Edmilson, una de les baixes segures de la temporada que ve, o fins i tot de Rafa Márquez, que pel seu rendiment irregular els dos últims anys podria entrar en el "pla renove" que s'està dissenyant. Poulsen va arribar al Sevilla a cost zero, després d'haver acabat contracte amb el Schalke 04.

Henry: "Serà difícil suplir Messi"

De la importància de la lesió de Messi n'ha parlat un altre dels cracs de l'equip, Thierry Henry, als mitjans del club. El francès ha reconegut que serà difícil suplir l'argentí, i més tenint en compte el nivell de Messi en els últims partits.

Henry segueix dient que no està satisfet del seu rendiment, que mai no ho està, i que creu que a la Lliga al Barça se li ha acabat el marge d'error.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut