Erazem Lorbek deixa el Barça de bàsquet després de cinc temporades. (Foto: FCB)
Erazem Lorbek deixa el Barça de bàsquet després de cinc temporades. (Foto: FCB)
Bàsquet

El Barça arriba a un acord amb Erazem Lorbek per desvincular-se del club

El Barça de bàsquet ha anunciat aquest dimecres un principi d'acord amb Erazem Lorbek per la desvinculació del contracte que unia les dues parts. El jugador eslovè deixa el club blaugrana després de cinc temporades amb un gran palmarès, on destaca per sobre de tot l'Eurolliga del 2009

Actualitzat

El Barça de bàsquet ha anunciat aquest dimecres un principi d'acord amb Erazem Lorbek per la desvinculació del contracte que unia les dues parts. El jugador eslovè deixa el club blaugrana després de cinc temporades i en el comunicat que s'ha fet públic el Barça ha volgut agrair la seva professionalitat i esforç i li desitja èxits en el seu futur professional.

El Barça havia decidit aquest estiu desprendre's del jugador, a qui li quedava un any més de contracte i el rendiment del qual havia estat decreixent, per culpa dels problemes físics, les dues últimes temporades. De fet, Lorbek es perdrà finalment el Mundial d'Espanya que comença dissabte per una lesió de genoll que l'obligarà a passar pel quiròfan i que, als 30 anys, pot posar en risc la seva carrera.

Deu títols en cinc anys

Lorbek va arribar a la disciplina del Barça a l'estiu del 2009 després d'haver jugat una temporada al CSKA de Moscou. En el seu primer any a Barcelona l'aler pivot eslovè va aconseguir la segona Eurolliga de la història del club. Ha guanyat, entre d'altres, un total de 10 títols (3 Lligues ACB, 3 Supercopes ACB, 3 Copes del Rei i una Eurolliga) i en els cinc anys que ha estat sota les ordres de Xavi Pascual sempre ha donat el cent per cent.

La temporada 2011-12 Lorbek va ser un dels grans artífexs de la Lliga Endesa que el Barça va aconseguir en el cinquè partit de la final al Palau Blaugrana contra el Reial Madrid, i això li va valer ser escollit l'MVP de la final.

Anar al contingut