Actualitat blaugrana

El Barça arriba a Londres amb tots els jugadors disponibles, excepte els lesionats Belletti i Eto'o

El Barça afronta una setmana apassionant amb el partit contra el Chelsea i el de Lliga davant el Madrid. El partit entre els anglesos i els blaugranes ha adquirit ja la condició de nou clàssic del futbol europeu i suposa una motivació afegida per a tots els jugadors. L'equip de Rijkaard ha arribat aquest matí a Londres, al complet. El tècnic holandès va convocar els vint jugadors que té disponibles, i només s'han quedat a casa han estat Eto'o i Belletti, tots dos lesionats. Rijkaard haurà de deixar demà dos jugadors a la grada.

Actualitzat

L'entrenador del Barcelona ha volgut fer pinya, i per això ha fet una de les seves convocatòries multitudinàries i s'ha emportat els vint jugadors que tenia disponibles per al partit de Lliga de Campions que disputaran demà davant el Chelsea a Stamford Bridge. Els únics futbolistes de la primera plantilla que s'han quedat a la capital catalana han estat els dos lesionats: el davanter Samuel Eto'o, que es recupera de la greu lesió de genoll que es va fer contra el Werder Bremen, i el defensa Juliano Belletti, que va haver de ser substituït davant el Sevilla per una subluxació a l'espatlla dreta.

Els vint jugadors que han viatjat a Londres són: Valdés, Jorquera, Zambrotta, Puyol, Márquez, Thuram, Oleguer, Gio, Sylvinho, Motta, Edmílson, Deco, Xavi, Iniesta, Giuly, Messi, Ronaldinho, Ezquerro, Gudjohnsen i Saviola.

Gudjohnsen dóna pistes

El davanter del Barcelona, Eidur Gudjohnsen, ha explicat que una de les claus per vèncer el seu exequip és evitar que el conjunt anglès s'avanci en el marcador. "Si el Chelsea marca primer, és molt difícil remuntar-li el partit, crec que aquest és el seu principal perill, i és important evitar que es posin per davant", ha advertit Gudjohnsen.

L'internacional islandès torna a Stamford Bridge, l'escenari on ha passat els millors anys de la seva carrera. "Per descomptat, és un partit especial per a mi, però un partit que m'agradaria molt guanyar, perquè ells són els nostres principals rivals en el grup i seria important aconseguir els tres punts", ha comentat.

Després de cinc temporades vestint la samarreta dels "blues", Gudjohnsen espera un "bona rebuda" de l'afició del Chelsea, a la qual no vol faltar el respecte amb una efusiva celebració en el cas que faci un gol.

A Mourinho, per la seva banda, li preocupa la seva porteria. Ahir, el porter titular, Peter Cech, va passar pel quiròfan i va ser operat mb èxit. Dissabte, en un partit de la Premier, va patir un enfonsament cranial. Curiosament, en el mateix partit contra el Readig, el segon porter que el va substituir, Carlo Cudiccini, també va acabar inconscient en una altra topada. Això farà que, contra el Barça, el portuguès Hilário, que fa sis mesos que no juga un partit oficial, pugui ser el porter titular.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut