Barça

El Barça arriba a Lisboa per reprendre el camí de la Champions, amb Puyol, Iniesta i Adriano

El Barça jugarà demà a Lisboa, en directe per TV3, a tres quarts de 9, contra el Benfica, el segon partit de la Lliga de Campions després del triomf en el debut contra l'Spartak de Moscou. Tito Vilanova recupera tres jugadors: Puyol, Iniesta i Adriano. En canvi, Thiago Alcántara, amb un lligament trencat del genoll esquerre, serà baixa dos mesos.

Actualitzat
El Barça jugarà demà a Lisboa, en directe per TV3, contra el Benfica, el segon partit de la Lliga de Campions després del triomf en el debut contra l'Spartak de Moscou. L'equip blaugrana s'hi ha desplaçat aquest matí, i en la llista de convocats hi han entrat Adriano, Iniesta i Puyol, ja recuperats de les seves lesions.

Especialment espectacular ha estat la recuperació de Carles Puyol, que ha escurçat dues setmanes el termini previst inicialment. El que ha quedat fora de la llista de convocats ha estat Thiago Alcántara. Ahir es va confirmar que estarà almenys dos mesos de baixa pel trencament d'un lligament del genoll esquerre que es va fer dissabte en el partit contra el Sevilla.

Andoni Zubizarreta, director esportiu del F. C. Barcelona, reconeixia aquest matí a l'aeroport del Prat la importància de la recuperació d'aquests tres jugadors: "l'aportació de jugadors com Puyol, Iniesta, i Adriano són ara excel·lents fitxatges, però la lesió de Thiaggo també és un problema. Intentarem que els que entren ara ho facin amb tot allò que ens poden oferir", ha explicat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut