Futbol Sala

El Barça Alusport supera el Dinamo de Moscou (5-2) i es proclama campió d'Europa de futbol sala

El Barça Alusport s'ha tornat a coronar campió d'Europa després de superar a la final de la UEFA Futsal Cup un combatiu Dinamo de Moscou (5-2). Tot i que al final del temps reglamentari s'ha arribat amb empat (2-2), els gols de Fernandao, Lozano i Sedano a la pròrroga han donat el segon títol europeu al Barça.

El Barça Alusport s'ha tornat a coronar campió d'Europa després de superar a la final de la UEFA Futsal Cup un combatiu Dinamo de Moscou (5-2).  Els gols de Fernandao, Lozano i Sedano a la pròrroga ha permès els de Marc Carmona guanyar el seu segon títol europeu.

En una final de constants alternatives, el porter Paco Sedano ha salvat el Barça en moltes fases del partit, en què el Dinamo de Moscou ha posat setge a la porteria blaugrana. L'equip rus, que buscava el seu segon títol en la seva quarta  final, només ha pogut superar el porter madrileny a la primera meitat mitjançant un xut llunyà de Romulo.

Tot i marxar al descans amb desavantatge però el Barça ha sabut aprofitar millor les seves oportunitats a la represa.  L'equip blaugrana ha capgirat el marcador gràcies als encerts de Gabriel, primer, i Dyego per acostar-se al títol. Però Tatú, a falta de vuit minuts, ha empatat per forçar la pròrroga.

A la primera part del temps suplementari Fernandao ha aprofitat un contracop conduït per Aicardo per establir el tercer gol dels blaugranes, que ja ha estat definitiu. En els minuts finals, l'equip rus s'ho ha jugat al tot pel tot amb porter-jugador, però la tàctica no li ha sortit bé i a l'últim minut Sergio Lozano i el propi Paco Sedano han marcat per assegurar el títol de l'equip blaugrana. El porter barcelonista ha estat distingit amb l'MVP de la final.

És el segon títol europeu dels de Marc Carmona, després del que van obtenir a la final a quatre de Lleida del 2012, on va guanyar al propi Dinamo de Moscou.