Hoquei patins

El Barça-Alcobendas de l'OK Lliga, suspès per una intoxicació de 5 jugadors de l'equip visitant

El partit d'aquest cap de setmana entre el Barça i l'Alcobendas, corresponent a la quarta jornada de l'OK Lliga ha estat suspès per una intoxicació massiva en l'equip madrileny que ha afectat cinc jugadors. La causa més probable podria ser un aliment en mal estat que els jugadors de l'Alcobendas hurien ingerit durant aquesta setmana. El Comitè de Competició ha decidit ajornar el matx després de rebre les corresponents anàlisis mèdiques. En el partit avançat a divendres, el Barna Work Igualada es va imposar a la pista del Lleida Llista Blava per 3 a 6.

Tot just començat el partit, Guillem Cabestany va avançar l'Igualada. El Lleida intentava escurçar diferències en el marcador, però sense sort de cara a porteria. Guillem Cabestany va superar dues vegades Joan Illa abans del minut 10. Cinc minuts després, David Cáceres va establir un clar 0 a 3. Tot seguit, Nani Cáceres retallava la distància a l'electrònic superant Llaverola. Aleshores, Miguel Plaza va aconseguir el segon gol per a l'equip local. Quan semblava que la remuntada era ja un fet, els igualadins van tornar a agafar una renda de dos gols mitjançant Jordi Guillén. En la segona meitat, Eduard Polan va tornar a apropar l'equip lleidatà en el minut 42. Un minut després, l'Igualada deixava gràcies a Grasas un 3 a 5 gairebé definitiu. Però un altre cop, David Cáceres va tancar el partit amb el 3 a 6 final, quan faltaven tres minuts per a l'acabament del partit. En un altre partit jugat divendres, el Noia Freixenet i el Motul Voltregà van empatar a 2. La quarta jornada de l'OK Lliga es completa amb els següents enfrontaments: Maçanet-Vic; Tenerife, 3-Vilanova, 4; Lloret, 8-Macarena, 3; Reus-Blanes i Liceo-Vilafranca.