Barça

El Barça afronta la setmana prèvia a l'estrena oficial minvat per la diàspora dels internacionals

La Lliga comença aquest diumenge però el Barça perd fins a onze jugadors en aquests últims dies de preparació abans del debut en competició oficial. Tata Martino i la resta de la plantilla, que van arribar tot just aquest diumenge de la gira asiàtica, tornen aquest dilluns a la tarda als entrenaments.

Actualitzat
La Lliga comença aquest diumenge però el Barça perd fins a onze jugadors en aquests últims dies de preparació abans del debut en competició oficial. La selecció espanyola, que juga dimecres un amistós contra l'Equador a Guayaquil, ha alliberat el lesionat Cesc però s'ha emportat quatre jugadors: Valdés, Alba, Iniesta i Tello, que s'estrena en una convocatòria de l'absoluta. Messi i Mascherano juguen amb l'Argentina a Roma; Neymar i Alves, amb el Brasil a Suïssa: Alexis, amb Xile a Dinamarca, i Song i Dongou, que ha fet la gira per Àsia amb el primer equip, amb el Camerun.

Tata Martino i la resta de la plantilla, que van arribar tot just aquest diumenge de la gira asiàtica, tornen aquest dilluns a la tarda als entrenaments.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut