Barça

El Barça accepta la proposta de jugar la Supercopa de Catalunya el 26 de setembre

El Barça ha acceptat la proposta de la Federació Catalana de Futbol de jugar la Supercopa de Catalunya contra l'Espanyol el 26 de setembre. Aquest partit, que s'havia de jugar inicialment el dimarts 31 de juliol, va ser suspès quan el Barça va anunciar la seva intenció de presentar-se a jugar amb el filial. El partit queda ara pendent de la resposta de l'Espanyol, que estudia el canvi de dates i té fins avui per pronunciar-se.

Actualitzat
El Barça ha acceptat la proposta de la Federació Catalana de Futbol de jugar la Supercopa de Catalunya contra l'Espanyol el 26 de setembre. Aquest partit, que s'havia de jugar inicialment el dimarts 31 de juliol, va ser suspès quan el Barça va anunciar la seva intenció de presentar-se a jugar amb el filial. El partit queda ara pendent de la resposta de l'Espanyol, que estudia el canvi de dates i té fins avui per a pronunciar-se.

En el comunicat que va penjar el club a la seva pàgina web, el club blaugrana especifica que presentarà el millor equip possible que decideixin els tècnics, manifesta el suport a la Federació Catalana de Futbol i a l'esport català i demana als organismes i les institucions que siguin conscients de la gran quantitat de partits oficials que ha de disputar el primer equip.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut