Deshaun Thomas va ser una estrella universitària als EUA. (Foto: Reuters)
Deshaun Thomas va ser una estrella universitària als EUA. (Foto: Reuters)
Bàsquet

El Barça tanca el fitxatge de Deshaun Thomas per substituir Papanikolaou

El F. C. Barcelona ha fitxat l'aler nord-americà Deshaun Thomas per omplir el buit que ha deixat en l'equip la marxa a l'NBA del grec Kostas Papanikolaou. El jugador s'incorporarà a l'estada de pretemporada a Encamp (Andorra) un cop superi el reconeixement mèdic en les properes hores.

Actualitzat

Deshaun Thomas és l'aler escollit pel F. C. Barcelona per substituir Kostas Papanikolaou. El Barça i el jugador han arribat a un acord perquè jugui al club aquesta temporada. Thomas s'incorporarà a l'estada de pretemporada a Encamp (Andorra) un cop superi el reconeixement mèdic en les properes hores.

L'aler va jugar la temporada passada, la seva primera fora dels Estats Units, al Nanterre. Amb l'equip francès es va enfrontar al Barça en l'Eurolliga. De fet, al Palau blaugrana va fer el seu millor partit en la competició, amb 14 punts i 7 rebots. Després d'un primer curs en el qual va aportar 9,5 punts i 2,8 rebots en l'Eurolliga i posteriorment 13,8 punts i 3,6 rebots en l'Eurocup, ara estava negociant la seva incorporació al conjunt italià de l'Avellino. Fins que el club blaugrana s'ha interessat pels seus serveis.

Thomas és un aler de 2,01 d'alçada i 23 anys que es va formar a la universitat nord-americana d'Ohio State. Va ser un dels joves més prometedors de la seva generació de l'estat d'Indiana, on el bàsquet es viu amb molta intensitat. Però va escollir jugar per a un equip d'un estat veí que estava enquadrat en una conferència de la lliga universitària, juntament amb equips d'Indiana. Els seus aficionats el rebien amb escridassades i xiulets en més d'una ocasió quan jugava al seu estat natal, fet que no li va impedir convertir-se en una estrella universitària. Per tant, està acostumat a la pressió i als ambients hostils.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut