El Banc Santander reduirà la plantilla i tancarà més de 400 oficines

L'entitat financera comunica als representants sindicals un pla de reestructuració que suposarà un ajustament de plantilla i el tancament d'oficines

Actualitzat

El Banc Santander ha anunciat un ajustament de plantilla i el tancament d'oficines. L'entitat financera ho ha comunicat als representants sindicals aquest dijous. Segons els sindicats, aquest pla de reestructuració suposarà el tancament de fins a 450 oficines aquest 2016 mateix, el 10% de les que té a Espanya. La causa d'aquesta decisió s'explicaria per la caiguda d'ingressos i pel creixement dels canals digitals.

Fonts citades per l'agència Efe han explicat que les sucursals afectades són oficines petites, amb menys de tres treballadors i han subratllat que aquestes mesures no suposaran la desaparició del Santander en cap dels més de 2.000 municipis on té presència actualment. El pla inicial del banc passa per integrar els empleats afectats pel tancament d'oficines en altres sucursals més grans i resoldre amb prejubilacions el futur dels treballadors que no puguin ser recol·locats.

A hores d'ara no se sap encara quants seran els treballadors afectats.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut