Fórmula 1

El Banc Santander es convertirà en el nou patrocinador de Ferrari a partir del 2010

L'escuderia Ferrari i Banc Santander, vinculat a l'equip de Fórmula 1 McLaren-Mercedes des de 2007, han anunciat aquest dimecres un nou acord de patrocini que els vincularà a partir del 2010. Així ho han anunciat els màxims representants d'ambdues companyies, el president del grup bancari espanyol, Emilio Botín, i el seu homòleg a l'escuderia italiana, Luca Cordero di Montezemolo. El contracte signat és per cinc anys i, segons sembla, a canvi d'uns 40 milions d'euros anuals per part de l'entitat financera. Ara, caldrà veure si aquest acord suposa, com moltes veus indiquen, l'arribada de Fernando Alonso a la casa del "cavalino rampante".

Actualitzat
La marxa del Santander de McLaren es convertirà així en una realitat de la qual ja s'havien sentit rumors des de fa més d'un any. El gran dubte ara és si Fernando Alonso, actual pilot de Renault, marxarà de la mà del president del banc, Emilio Botín.

El Grup Santander ja patrocina Fernando Alonso mitjançant la seva xarxa de cooperació universitària a internet Universia (www.universia.net), de manera que ha assolit tenir presència en dos equips de la Fórmula 1 durant aquests anys. A més, el Santander va decidir començar a patrocinar McLaren coincidint amb el fitxatge de l'asturià per part de l'escuderia anglesa.

Tot i la marxa d'Alonso un any després, el Santander va decidir mantenir el seu patrocini amb McLaren. Tres anys després des de l'inici del patrocini, el Santander ha refermat la seva presència al Regne Unit. Pel seu patrocini a McLaren, l'entitat espanyola paga 15 milions anuals i té signat un contracte de tres anys de durada, en el qual hi havia la possibilitat de renovar-lo per dos més, tot i que finalment no serà així.

I és que el banc espanyol i la mítica escuderia italiana han decidit encetar un nou camí plegats. L'operació, considerada "molt més que un patrocini" en boca del mateix Botín, ja que suposarà una injecció de capital important per a Ferrari en aquests temps de crisi i comportarà, a més, un negoci atractiu per a l'entitat financera.  


Anar al contingut