Edifici del Banc d'Espanya, a Madrid
Edifici del Banc d'Espanya, a Madrid
Madrid

El Banc d'Espanya demana una nova reforma laboral i més ajustos fiscals

Linde afirma que cal fer més atractiva per als empresaris la contractació indefinida reduint l'excessiva protecció que, segons ell, tenen els treballadors fixos

RedaccióActualitzat

El Banc d'Espanya demana una nova reforma laboral amb l'objectiu de reduir la protecció dels treballadors indefinits i evitar així que se segueixi abusant dels contractes temporals.

En la presentació que fa de l'informe anual del banc, el seu governador, Luis María Linde, afirma que cal fer més atractiva per als empresaris la contractació indefinida reduint l'excessiva protecció que, segons ell, tenen els treballadors fixos.

Linde explica que, per lluitar contra l'atur, cal que es permeti a les empreses adequar les condicions laborals a la seva situació específica i reforçar la flexibilitat interna.

El governador del Banc d'Espanya també afirma que perquè l'economia es continuï recuperant cal mantenir la moderació salarial.

Per combatre el dèficit, l'entitat considera que encara calen ajustos i retallades. També proposa una revisió del sistema fiscal. Aposta per incrementar l'IVA i els impostos especials, i reduir les deduccions i bonificacions actuals.

 

Anar al contingut