Barcelona

El ballarí argentí Julio Bocca s'acomiada del públic català amb cinc actuacions al Liceu

El ballarí argentí Julio Bocca ha assegurat que viu "molt feliç" el seu comiat dels escenaris, previst pel desembre del 2007, perquè "marxo ara que sóc a dalt" i després d'haver complert tots els meus somnis". Així ho ha declarat a Barcelona, on ha vingut per actuar al Liceu acompanyat del Ballet Argentí a partir de dimecres que ve. Seran cinc úniques actuacions que li serviran per acomiadar-se del públic barceloní en un escenari tan especial com el Liceu.

Actualitzat

Del 2 al 6 d'agost seran els cinc últims dies que el públic tindrà l'oportunitat de veure actuar a Barcelona el ballarí argentí Julio Bocca, que ha anunciat la seva retirada per a principis de l'any que ve. Per a la seva estada al Liceu, Bocca ha preparat un programa format per quatre obres: el clàssic pas a dos d'"El Quixot", "Adaggieto", "El llac encantat", una comèdia sobre "El llac dels cignes" amb música i textos de Les Luthiers, i "L'home de la corbata vermella", una obra multimèdia sobre l'obsessió, l'amor i la mort.

Un cop finalitzada la seva actuació a Barcelona, Julio Bocca continuarà amb una gira per Espanya que el portarà a Palma de Mallorca, Gijón i Murcia, entre altres localitats, per finalitzar al febrer del 2007 al Teatre Albéniz de Madrid amb "Adiós, hermano cruel".

Cansat però feliç

Després de 25 anys com a ballarí professional, Julio Bocca ha anunciat que el pròxim mes de febrer es vol retirar. Bocca ha explicat que està cansat dels entrenaments diaris i després de set intervencions quirúrgiques l'artista necessita "no fer res", perquè el dia a dia ja no li suposa "un plaer". Bocca ha explicat que ara "vol gaudir de la vida juntament amb els seus amics i la família".

Tot i això, el ballarí s'ha mostrat molt feliç perquè es retira estan molt amunt i després d'haver complert tots els seus somnis.

Anar al contingut