Segona B

El Badalona no pot superar la Grama (1-1) però manté el liderat en solitari

El Badalona continua liderant el grup tercer de Segona B, tot i empatar amb la Gramenet (1-1) en el partit de la jornada. Els colomencs cauen de la zona de "play-off", on entra el Barça B, que ha guanyat el Figueres per 2-0. En el derbi vallesà, taules entre el Terrassa i el Sabadell (1-1).

El Badalona continua líder, tot i que en el derbi del Barcelonès Nord ha obtingut un resultat típic de derbi, 1-1, contra la Grama. Cámara ha avançat els escapulats en la primera meitat, però, quan faltaven sis minuts per al final, David Cabarcos ha empatat el partit per als de Santa Coloma, que ara són cinquens. El quart ara és el Barça B, que ha superat un Figueres que ha desaprofitat un grapat de bones ocasions. En canvi, Sito Riera ha fet l'1-0 en el minut 36, en la primera ocasió blaugrana, i Arnau ha sentenciat la victòria barcelonista fent el 2-0 a només dos minuts del final. El Sant Andreu ha tornat a perdre l'oportunitat de situar-se entre els quatre primers. L'Osca s'ha avançat amb un gol del capità Moya, i ha ampliat distàncies amb una diana de Negredo. Sota la pluja, els de Chechu Soldevila s'han estirat i han trobat el premi amb un gol afortunat de Víctor Curto. Però l'Osca ha tornat a ampliar distàncies amb un gol d'Asier Eizaguirre. L'última diana del partit, el 2-3 que ha aconseguit Javi Suárez, ha estat insuficient per als quadribarrats. Segon derbi i segon empat a un gol, en aquest cas entre el Terrassa i el Sabadell. Miguel Álvarez s'estrenava a la banqueta local i ha vist com el seu equip s'avançava amb un gol de José Vega en el minut 16. Però Orife, en el 83, ha marcat el seu primer gol de la temporada. El Terrassa és a cinc punts del "play-off", i el Sabadell, a vuit de la salvació. I és que els equips de la part baixa s'han rebel·lat, entre ells el Reus, que ha guanyat per 1-3 a la Vila Joiosa. Esparza, amb un gol afortunat, ha fet el 0-1 ja en el minut 53, i Chando ha encarrilat el partit per als reusencs fent el 0-2 en el 76. David ha posat l'ai al cor dels visitants amb un gol quan faltaven tres minuts, però Xavi Fernández, en el temps afegit, ha fet l'1-3. L'Hospitalet, mentrestant, continua en zona de promoció, tot i la suspensió del partit contra l'Alacant. Després que Sendoa avancés l'Alacant de penal i que, jugant amb deu, l'Hospi empatés gràcies a Belencoso, una impressionant cortina d'aigua ha obligat a parar el partit en el minut 78.