Madrid

El 75869, el 73684, el 15548 i el 6075 porten quatre cinquens premis a Catalunya

Quatre dels vuit cinquens premis que es reparteixen ha tocat a Catalunya. El premi més matiner ha estat un cinquè. Ha estat el 75869, que, entre altres ciutats, ha caigut a Calafell, al Baix Penedès, on s'ha venut una sèrie d'aquest número. El segon cinquè premi, el 73684, també ha estat matiner, i ha sortit a tres quarts de deu del matí. Un premi que s'ha venut a Barcelona i a Girona, entre altres localitats. A totes dues poblacions catalanes n'han venut una sèrie. Un altre dels cinquens premis ha estat el 15548, que s'ha estat venut en part a una administració del carrer Pelai de Barcelona, a Olesa de Montserrat, a Manresa, a Terrassa, Masquefa, a Montornès del Vallès i a Sort. També ha esquitxat Catalunya el 6075, que ha tocat amb part a Sant Andreu de la Barca, Barcelona i Tarragona.

Actualitzat
La loteria de Nadal ha esquitxat amb quatre cinquens premis el territori català. Passaven dos minuts de dos quarts de deu del matí quan ha sortit el primer cinquè premi, de 50.000 euros per sèrie, o el que és el mateix, 5.000 euros per dècim. Ha estat el 75869, que, entre altres ciutats, ha caigut a l'administració número 3 de Calafell, al Baix Penedès, on s'ha venut una sèrie d'aquest número. L'administrador de la loteria que l'ha venut, Lluís Antoni Espuis, assegura que per les característiques del seu establiment el premi estarà molt repartit perquè "el 69 es ven molt ràpid per finestreta" i "molts el van començar a comprar amb banyador i xancletes al juliol", perquè l'administració és molt pròxima a la platja. Espuis parla a més d'una "alegria doble" perquè li ha tocat a la seva dona. El 75869 també s'ha venut a Barrantes (Pontevedra) i a Iscar (Valladolid).

El segon cinquè premi que ha sortit al sorteig d'aquest any és el 73684, que s'ha venut entre altres llocs a Girona i Barcelona. A les dues localitats catalanes n'han venut una sèrie. Maria Teresa Pous, la propietària de l'administració del carrer Camp de Mar de Girona, s'ha mostrat molt sorpresa en declaracions Catalunya Ràdio i ha dit que "aquest és el número més gran que ha donat amb loteria de Nadal". L'administració número 21 del carrer Aribau, a l'Eixample de Barcelona, també ha repartit una sèrie del 73684. La seva propietària, Anna Carrero, diu que és el primer premi important que ven.


Un altre dels cinquens premis que ha tocat en part a Catalunya ha estat el 15548, que s'ha estat venut en part a Olesa de  Montserrat, a Manresa, a Terrassa, Masquefa, a Montornès del Vallès i a Sort i a una administració del carrer Pelai de Barcelona, on n'han venut 30 sèries. El seu administrador, Teo Baró, ha assegurat que estaven "tenien fam de premis".

L'últim que ha tocat en part a Catalunya és el 6075. Concretament a Sant Andreu de la Barca, al Baix Llobregat, a la Zona Franca de Barcelona i al barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. Des d'aquesta administració, Montserrat Calvet ha dit que està molt repartit.

A les 10.10 h ha sortit el 77992, venut a Valladolid, Múrcia, Vila-real, Alcalá de Henares, Navia i Loio.

A les 10.43 h ha sortit el 69069 que ha estat venut íntegrament a Palma. Des de l'administració que l'ha repartit, s'assegura que aquest és un número que distribueixen habitualment i que fa anys ja havia estat premiat.

A les 10.58 h ha estat premiat amb un cinquè premi el 34141, que ha estat venut íntegrament a Madrid.

L'últim cinquè premi, el 78953 ha sortit quan faltaven sis minuts per dos quarts d'una, i ha caigut íntegrament a Gijón, a Astúries.

Cada 5è premi està dotat amb 50.000 euros cada un.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut