El 58% del menjar en bon estat que es llença prové de les llars

Barcelona (ACN).- Més de la meitat del menjar en bon estat que es llença a Catalunya prové de les llars, segons les primeres dades de la diagnosi sobre malbaratament alimentari que ha fet públiques aquest dijous el director de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC), Josep Maria Tost, en la inauguració de la IX Jornada de prevenció de residus municipals. Tost ha indicat que la principal estratègia de gestió dels residus, tant a Catalunya com a Europa, és la prevenció. Després, l'altre àmbit on es llença més menjar és el de les botigues d'aliments i supermercats, amb un 26% de malbaratament alimentari, i el tercer, amb un 16%, la restauració i hostaleria.
El 58% del menjar en bon estat que es llença prové de les llars

El 58% del menjar en bon estat que es llença prové de les llars

Barcelona (ACN).- Més de la meitat del menjar en bon estat que es llença a Catalunya prové de les llars, segons les primeres dades de la diagnosi sobre malbaratament alimentari que ha fet públiques aquest dijous el director de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC), Josep Maria Tost, en la inauguració de la IX Jornada de prevenció de residus municipals. Tost ha indicat que la principal estratègia de gestió dels residus, tant a Catalunya com a Europa, és la prevenció. Després, l'altre àmbit on es llença més menjar és el de les botigues d'aliments i supermercats, amb un 26% de malbaratament alimentari, i el tercer, amb un 16%, la restauració i hostaleria.