París

El 57% dels francesos creu que Strauss-Kahn és víctima d'un complot

La majoria dels francesos, un 57%, considera que el director de l'FMI, Dominique Strauss-Kahn, és víctima d'un complot, segons un sondeig difós aquest matí per quatre mitjans de comunicació de França. El Partit Socialista francès ha reivindicat la presumpció d'innocència de Strauss-Kahn i ha criticat el tractament mediàtic del cas.

Actualitzat
Un 57% dels francesos s'inclinen a pensar que el director del Fons Monetari Internacional, Dominique Strauss-Kahn, és víctima d'un complot, segons un sondeig que publiquen aquest matí quatre mitjans del país.

Per contra, un 32% consideren el contrari, i un 11% no s'hi pronuncien. Entre els simpatitzants socialistes, la comprensió cap a l'economista francès puja 13 punts, fins al 70%. La majoria dels francesos també consideren que els polítics han tingut un comportament responsable en l'afer.

El partit socialista francès, al qual pertany l'economista francès engarjolat a Nova York acusat d'agredir sexualment una cambrera en un hotel de luxe de la ciutat nord-americana, ha reivindicat la figura del que fins dissabte era el més ben posicionat per rivalitzar amb el president francès, Nicolas Sarkozy, a les presidencials de l'any que ve. De moment, però, eviten parlar de les primàries.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut