Barcelona

El 3cat24 oferirà en directe el seguiment especial de la moció de censura a Can Barça

El 3cat24 se suma a la jornada transcendent per al futur del Futbol Club Barcelona. El vot de censura a la junta del Barça es viurà minut a minut amb el seguiment de la jornada. A partir de les 20.25 h emetrem en directe l'especial de Televisió de Catalunya sobre el resultat de les votacions que inclourà les dades d'un sondeig encarregat especialment per Catalunya Ràdio i TV3 per donar pistes sobre l'incert resultat de la votació. A les 21.55 h, després del "Telenotícies", hi haurà un segon programa especial que s'allargarà fins a quarts d'onze, quan es preveu que se sàpiga el resultat final de la votació i que també es podrà seguir en directe per internet.

Actualitzat
El 3cat24.cat oferirà en directe tot el seguiment de la jornada electoral a Can Barça. El portal retransmetrà a la portada la feina del Departament d'Esports de TV3 en el programa especial presentat i dirigit per Xavier Torres. A més, durant el dia es farà un minut a minut de les votacions des de les nou del matí en el portal elsesports.net, al qual es podrà accedir des de la pàgina principal del 3cat24.

Durant la jornada, al Camp Nou hi haurà un plató instal·lat a la primera graderia de tribuna, i també diferents punts de connexió amb càmeres fixes i també amb equips lleugers per poder informar puntualment de tota l'activitat de la jornada electoral, tant a dins de la graderia, on hi haurà les urnes, com a fora de l'estadi i a la mateixa gespa, on el club ha programat diverses activitats lúdiques. Els vídeos i informacions que es generin al llarg de la jornada també es podran veure al portal.

Especials a les 20.25 i a les 21.55

A les 20.25 h TV3 emetrà la primera edició del programa especial "Vot de censura" i, dins del "TN vespre", s'oferiran les dades del sondeig encarregat expressament per TV3 i Catalunya Ràdio per ser els primers a saber per on poden anar els resultats. Quan s'acabi el "TN vespre" arrencarà la segona part de l'especial, que arribarà fins al voltant de les 22.45 h, moment en què està previst tenir el resultat final de l'escrutini.

En aquesta segona part es donaran el resultats en directe de l'escrutini i es faran les valoracions dels primers resultats. L'objectiu és poder fer en aquest espai les entrevistes als dos grans protagonistes de la jornada, Joan Laporta i Oriol Giralt. Tot plegat, la primera i la segona part de l'especial, es podran veure en directe a través d'internet al portal 3cat24.

El sondeig de TV3 i Catalunya Ràdio s'ha encarregat a l'empresa IPSOS, que treballarà amb una mostra de 2.800 enquestes a peu d'urna a socis del Barça. És la mateixa empresa amb la qual ja es va treballar durant les últimes eleccions a la presidència del Barça.
Anar al contingut