Sant Joan Despí

El 3cat24 estrena un nou canal per veure en directe les càmeres del temps

El senyal en directe de les càmeres que Televisió de Catalunya té instal·lades arreu del territori i que els espectadors poden veure als espais d'"El temps" ja es pot veure al 3cat24.cat durant les 24 hores del dia. El nou canal IP, batejat amb el nom de Càmeres de TV3, és accessible tant des del 3cat24.cat com des del servei de vídeo TV3alacarta.

Actualitzat
El nou canal permet seguir en directe durant tot el dia les càmeres que TV3 té situades als diferents punts de Catalunya. El nou servei amplia els serveis en vídeo del 3cat24 i s'afegeix als canals que ofereix el reproductor del tv3alacarta. Les imatges de les diferents càmeres van acompanyades d'informació i dades meteorològiques com la temperatura, la humitat relativa i la força i direcció del vent. A més, al senyal de vídeo s'hi ha incorporat l'àudio de Catalunya Música.

A banda del nou canal, el 3cat24.cat continua oferint el servei de càmeres amb captures de les últimes 24 hores d'una quarantena de punts de Catalunya, amb informació de la temperatura i la humitat de cada punt. A més, el 3cat24.cat ofereix un widget per a cadascuna de les càmeres, de manera que qualsevol web o blog pugui inserir a la pàgina la imatge de la seva localitat.

Actualment s'ofereix el senyal en directe de més de 40 càmeres, repartides per tot el territori català: l'Ametlla de Mar, Amposta, Balaguer, Banyoles, Barcelona Centre, Barcelona Collserola, Barcelona Port Olímpic, Benicàssim, Boí Taüll, Cabdella – la Vall Fosca, Calafell, Cambrils, Cerdanyola del Vallès, Collet dels Feixos, el Port del Comte, Espot, Girona, la Molina, l'Estartit, Lleida, Lloret de Mar, Manresa, Masella, Montserrat, Núria, Palamós, Palma, Perpinyà, Roses, Sant Boi de Llobregat, Sant Carles de la Ràpita, Sant Feliu de Guíxols, Sant Joan Despí, el santuari de Queralt, Tarragona, Tàrrega, Tivissa, Tortosa, Tremp, Vaquèira, Vic i Vielha.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut