Pla obert de la placa del sostre d'un edifici que talla l'avinguda Sant Esteve de Granollers amb un bomber treballant per retirar-la. Imat…
Pla obert de la placa del sostre d'un edifici que talla l'avinguda Sant Esteve de Granollers amb un bomber treballant per retirar-la. Imatge del 7 de setembre del 2018. (Horitzontal)

El 112 rep prop de 700 trucades relacionades amb les tempestes

ACN Barcelona.-El telèfon d'emergències 112 ha rebut prop de 700 trucades des d'aquest divendres a la tarda i fins aquest dissabte a la matinada per incidències relacionades amb les fortes tempestes. Els municipis més afectats han estat Granollers (259 avisos), Mataró (155) i Badalona (56). Segons informa Protecció Civil, a poc a poc es va restablint la normalitat. De fet, a Granollers ja s'ha pogut restablir el subministrament elèctric a l'avinguda Sant Esteve -amb un miler d'abonats afectats-, on va caure una peça d'uns 80x35 metres quadrats d'un sostre de ferro galvanitzat d'un edifici. La incidència va malmetre diversos balcons d'un edifici i va obligar a tallar el carrer. El trànsit en aquest punt també s'ha reobert aquest dissabte al matí.

Els Bombers, per la seva part, informen que han atès un total de 288 avisos des d'aquest divendres a quarts de quatre de la tarda fins aquest dissabte a les deu del matí. Del total d'actuacions realitzades, 165 han estat al Vallès Oriental (141 a Granollers), 92 al Maresme (52 a Mataró) i 32 al Barcelonès Nord. Les actuacions més destacades que han realitzat els Bombers han estat per inundacions de baixos, embornals, ascensors i aparcaments, així com també per caiguda de branques i arbres a la via. Els Bombers destaquen que a causa de l'episodi de fortes tempestes cap persona ha resultat ferida.

Anar al contingut