Una pàgina web amb la llista amb els noms, les fotografies i les adreces de cent soldats dels Estats Units
Estats Units

EI publica els noms i les dades de 100 soldats nord-americans i demana que siguin assassinats

Una pàgina web publica els noms, les fotografies i les adreces d'un centenar de soldats nord-americans que sembla que van participar en accions contra Estat Islàmic

RedaccióActualitzat

El Departament de Defensa dels Estats Units investiga una amenaça feta a internet per Estat Islàmic contra un centenar de militars nord-americans. L'autoproclamada Divisió de Pirateria Informàtica d'Estat Islàmic ha publicat en una pàgina web una llista amb els noms, les fotografies i les adreces de cent soldats dels Estats Units i fa una crida als seguidors d'Estat Islàmic als Estats Units perquè els assassinin.

La majoria dels soldats que apareixen en aquesta llista pertanyen a la Marina nord-americana i es tracta de soldats que van participar directament en missions contra Estat Islàmic a Síria, l'Iraq i el Iemen. El grup ha obtingut totes aquestes dades amb un atac informàtic a servidors i bases de dades de l'exèrcit.

El comandament dels "marines" ha fet una crida al seu personal per extremar la vigilància després de rebre aquesta amenaça directa. També ha recomanat als "marines" i les seves famílies que verifiquin la seguretat de les seves connexions informàtiques i limitin l'accés a les informacions personals.

 

Anar al contingut