Els actors d'Egos Teatre en un moment de l'obra. (David Ruano/TNC)
La companyia està formada per sis components sortits de l'Institut del Teatre. (David Ruano/TNC)
Barcelona

Egos Teatre s'instal·la de nou al Nacional amb l'adaptació musical d'un relat d'Oscar Wilde

Egos Teatre, la companyia revelació del teatre musical a casa nostra, ha estrenat al TNC "El crim de Lord Arthur Savile", una divertida adaptació musical d'un relat d'Oscar Wilde. La companyia, que fins fa poc actuava a les sales alternatives, és ara a la sala gran del Teatre Nacional de Catalunya i en època de Nadal. S'hi estarà fins al 8 de gener.

RedaccióActualitzat
Són una companyia jove, creativa, imaginativa, de sis components sortits de l'Institut del Teatre tot just fa quatre anys. En aquest temps han fet una carrera artística meteòrica, gràcies a l'èxit de dos espectacles: "La casa sota la sorra" i "Ruddigore o la nissaga maleïda".

Ara estrenen "El crim de Lord Arthur Savile", un musical basat en la novel·la homònima d'Oscar Wilde. La companyia fa un salt important en la seva trajectòria marcat per aquest muntatge més ambiciós, més espectacular i de dimensions més importants.

Els ingredients, els de sempre: música i humor, sumats al talent de tots els membres de la companyia i a un text agraït, de trama senzilla i divertida, i amb un rerefons de crítica social.

Arthur Savile és un personatge de l'alta societat anglesa que va a un espectacle quiromàntic poc temps abans de casar-se. Durant la funció, el vident li llegeix la mà i li vaticina que el seu futur estarà tacat per un assassinat. Obstinat a esborrar la maledicció, Lord Arthur s'entesta a treure's de sobre el problema abans de contreure matrimoni.
Anar al contingut