Efrén Vázquez, content en el podi
Efrén Vázquez, content en el podi
Motociclisme

Efrén Vázquez suma al G. P. d'Indianapolis la primera victòria en el Campionat del Món de Moto3

El bilbaí Efrén Vázquez, el més veterà de la categoria amb 27 anys, ha sumat al Gran Premi d'Indianapolis la primera victòria en el Mundial de Moto3. Amb els punts aconseguits s'ha situat segon en la classificació general, darrere de l'australià Jack Miller, que ha acabat tercer.

Actualitzat

El bilbaí Efrén Vázquez ha sumat al Gran Premi d'Indianapolis la seva primera victòria en el Mundial de Moto3. Amb els punts aconseguits s'ha situat segon en la classificació general per darrera de l'australià Jack Miller, que ha acabat tercer.

Jack Miller ha fet una bona sortida. L'australià ha comandat en les primeres voltes, seguit de Romano Fenati, Àlex Màrquez i Efrén Vázquez. Àlex Rins, que s'havia quedat una mica distanciat, ha remuntat per arribar fins el cap de la cursa. Amb ell també han arribat Brad Binder i Juanfran Guevara. A 10 voltes del final s'han afegit al grup Alexis Masbou, Miguel Oliveira i Jakub Kornfeil.

Masbou ha augmentat el ritme a falta de 6 voltes, estirant el grup de pilots que es jugaven la victòria. Tres voltes després en un avançament espectacular amb cinc pilots lluitant per posar-se al davant, Fenati ha tornat a liderar la cursa tot i que Efrén Vázquez li ha pres de forma momentània.

En la volta final Fenati i Vázquez han obert una petita escletxa, però Miller ha evitat que marxessin definitivament. En l'última recta Vázquez, el més veterà de la categoria amb 27 anys, ha superat l'italià per aconseguir la seva primera victòria en el Campionat del Món. Miller ha acabat tercer. Àlex Rins ha estat cinquè per davant d'Àlex Márquez. El debutant Jorge Navarro, en la seva primera cursa, ha sumat dos punts acabant catorzè.

Anar al contingut